Composiet Vlonderplanken

EvoWood biedt verschillende keuzemogelijkheden in composiet vlonderplanken.

Elegance Ecoshield

Composiet is een materiaal dat de natuurlijke uitstraling van hout combineert met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van kunststof. Dit maakt onze producten niet alleen milieuvriendelijk, maar ook onderhoudsvrij. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over jaarlijks schuren, verven of vernissen. De EvoWood composiet vlonderplanken behouden jarenlang hun uitstraling en kleur. Bovendien zijn onze vlonders gemaakt van gerecyclede grondstoffen en hierdoor een duurzame toepassing in uw buitenruimte.

Elegance composiet

Onze Elegance Vlonderplanken, gemaakt van gerecyclede houtvezels en kunststoffen zijn een duurzame toepassing voor uw buitenruimte. De vlonderplanken zijn tot in de kern voorzien van kleur. Door de geborstelde structuur heeft de Elegance een matte en natuurlijke uitstraling.

Aanbieding!

Elegance: 6 kamers

€ 8,70 per strekkende meter ( € 56,55 / m² )

Elegance heeft 6 compartimenten. Dit maakt het sterker dan composiet met maar 4 kamers, maar voordeliger dan massief composiet.

Structuur
Aan beide kanten voorzien van een fraai legmotief. Dit dient tevens als anti-slip.

Dikke randen
Budget composiet heeft vaak dunne randen, welke kunnen afbreken. EvoWood composiet heeft extra dikke randen, voor een maximale stevigheid. Dit maakt het tevens eenvoudiger om het composiet te leggen.

Meer over Elegance - 6 kamers Offerte Aanvragen

Elegance: Massief

€ 13,25 per strekkende meter ( € 88,30 / m² )

De Elegance massieve planken zijn een extra stevige toepassing en daarnaast aan te raden voor omgevingen zoals bij vijvers, zwembaden en platte daken. In deze situaties is het vaak lastig om de planken onder afschot te plaatsen. Een ander voordeel van een massieve vlonderplanken is dat er geen plint nodig is om een fraaie afwerking te creëren.

Mocht u de planken in de lengte willen zagen (smaller maken), dan verliest deze plank zijn stevigheid niet.

Meer over Elegance - massief Offerte Aanvragen
Uitverkocht

Elegance: Massief met houtnerf

€ 14,75 per strekkende meter ( € 98,25 / m² )

Composiet met houtnerf heeft een natuurlijke uitstraling, dankzij de authentieke houtnerfstructuur en de variatie in kleuren.

Meer over Elegance - massief met houtnerf Offerte Aanvragen

EcoShield composiet

De EcoShield variant bevat een volledig kunststof extrusion toplaag.  Dit heeft als voordeel dat de planken eenvoudig schoon te maken zijn. Zo zullen bijvoorbeeld sterkt gepigmenteerde vloeistoffen  minder snel in het product trekken.

EcoShield: 6 tunnels

€ 8,50 per strekkende meter ( € 59,50 / m² )

EcoShield heeft 6 tunnels. Dit maakt het sterker dan composiet met maar vier kamers, maar voordeliger dan massief composiet. Dit product heeft als voordeel dat het door de volledige extrusionlaag beter schoon te maken is. En bovendien is de Ecoshield voorzien van een fraaie 3D houtnerfstructuur.

Meer over Ecoshield - 6 tunnels Offerte Aanvragen

EcoShield: Massief

€ 15,95 per strekkende meter ( € 106,30 / m² )

Massieve Ecoschield vloerdelen kunnen ten opzichte van de EcoShield delen met 6 tunnels zwaarder belast worden. Deze vloerdelen zijn goed schoon te maken, en zijn door de kleurschakeringen en de prachtige 3D houtnerf structuur niet van echt hout te onderscheiden.

Meer over Ecoshield - massief Offerte Aanvragen

Proefmonster Elegance & EcoShield

Ervaar zelf de kwaliteit van onze vlonderplanken met de proefmonster-pakketten, bestel ze om de kleuren of lijnen met elkaar te kunnen vergelijken.

Offerte aanvragen voor vlonderplanken

Wilt u een offerte aanvragen voor een van onze elegance of ecoshield vlonderplanken? Klik dan eenvoudig op de knop hierboven en vul het formulier in. Ons team staat klaar om u te voorzien van een gepersonaliseerde offerte die aan al uw wensen voldoet.

Elegance & Ecoshield Offerte Aanvragen