EcoShield schutting

Ons EcoShield schuttingsysteem is verkrijgbaar in diverse designs, texturen en kleuren. De EcoShield schuttingplanken zijn vervaardigd uit gerecycled hout en kunststof en hierdoor een duurzame toepassing in uw tuin. Door de 3D houtstructuur heeft de schutting een natuurlijke uitstraling die past in elke omgeving.

De planken zijn stapelbaar en eenvoudig met een zaag op maat te maken, waardoor je elke gewenste afmeting kunt realiseren.

Deze schuttingen zijn samen te stellen met moderne, vierkante antraciet kleurige aluminium palen, boven- en onderrail.

Co-Extrusion

Co-Extrusion is een beschermende kunststoflaag om de kern van uw composiet schuttingplank. Deze laag biedt extra bescherming tegen weersinvloeden en zorgt er voor dat de planken makkelijk schoon te maken zijn.

De EcoShield composiet schuttingplanken met de kunststof beschermlaag (Co-Extrusion) zijn een uitstekende keuze voor buiten. Het is een duurzame en onderhoudsvriendelijke toepassing.

Verkrijgbaar als Natural Grain en Natural Notch

Natural Grain

De EcoShield Natural Grain schuttingplanken hebben een realistische 3D houtstructuur, waardoor ze eruitzien en voelen als echt hout, maar ze zijn gemaakt van duurzaam composiet. Deze lijn is verkrijgbaar in de kleuren Teak, Antraciet Grey en Black.

Totaalpakket inclusief palen vanaf:

€ 154,95 per stekkende meter Offerte Aanvragen

Op basis van 185cm hoog. Voor de exacte benodigdheden en prijzen raden we aan om de rekentool te gebruiken.

Natural Notch

De EcoShield Natural Notch schuttingplanken hebben een moderne uitstraling. Deze schuttingplanken zijn verkrijgbaar in de kleur Teak en hebben een unieke lattenstructuur die doet denken aan de huidige trendy wandpanelen.

Totaalpakket inclusief palen vanaf:

€ 159,95 per stekkende meter Offerte Aanvragen

Op basis van 185cm hoog. Voor de exacte benodigdheden en prijzen raden we aan om de rekentool te gebruiken.

Benodigdheden en accessoires

Proefmonster Schutting

Ervaar zelf de kwaliteit van onze vlonderplanken met de proefmonster-pakket, bestel ze om de kleuren of met elkaar te kunnen vergelijken.

Uw tuin voorzien van een natuurlijke en duurzame schutting?