Elegance composiet met 6 kamers

Onze Elegance Vlonderplanken, gemaakt van gerecyclede houtvezels en kunststoffen zijn een duurzame toepassing voor uw buitenruimte. De vlonderplanken zijn tot in de kern voorzien van kleur en hebben extra dikke randen, waardoor ze steviger zijn. Door de geborstelde structuur heeft de Elegance een matte en natuurlijke uitstraling.

Leverbaar in planken van 300 cm en 400 cm – Dikte: 2,3 cm – Breedte: 15 cm (+ naad van 0,5 cm)

6 Kamers

Elegance composiet heeft 6 compartimenten. Dit maakt het sterker dan composiet met maar 4 kamers.

Structuur en materiaal

Het duurzame composiet is aan weerszijden voorzien van een fraaie structuur. Afhankelijk van de kant die u bovenop legt, heeft de Elegance smalle of brede banen. De kant van de brede baan is geborsteld waardoor de plank een matte en natuurlijke uitstraling heeft.

Composiet in 5 kleuren:

Dark classic brown

OAK

Antracite dark grey

Stone grey

Almond brown

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding:
€ 8,70 per strekkende meter ( € 56,55 / m² )

In één keer alle materialen bestellen? Voor € 75,- per m2 heeft u een vlonder totaalpakket inclusief onderbalken, clips en schroeven.

toebehoren:

Plinten
Accessoires
Onderliggers

Proefmonster Elegance 6 kamers

Ervaar zelf de kwaliteit van onze vlonderplanken met de proefmonster-pakket, bestel ze om de kleuren of met elkaar te kunnen vergelijken.

EENVOUDIG TE LEGGEN

De vlonderplanken zijn door middel van clips eenvoudig te bevestigen op de onderliggers. Bekijk onze leginstructies voor de montage-voorschriften.