Elegance – massieve vlonderplanken

De Elegance massieve planken zijn een extra stevige toepassing en daarnaast aan te raden voor omgevingen zoals bij vijvers, zwembaden en platte daken. In deze situaties is het vaak lastig om de planken onder afschot te plaatsen. Een ander voordeel van massieve vlonderplanken is dat er geen plint nodig is om een fraaie afwerking te creëren.

Mocht u de planken in de lengte willen zagen (smaller maken), dan verliezen deze planken hun stevigheid niet.

Leverbaar in planken van 300 cm en 400 cm – Dikte: 2,1 cm – Breedte: 14,5 cm (+ naad van 0,5 cm)

Structuur en materiaal

De massieve Elegance plank is voorzien van een fraaie structuur. Afhankelijk van de kant die u naar boven legt, heeft de plank een houtnerf structuur of een robuuste uitstraling met groeven. Beide kanten zijn voorzien van antislip. Kiest u voor de kleur Almond, dan is de houtnerf zijde vervangen door een volledig vlak profiel.

De vlonderplanken zijn tot in de kern voorzien van kleur. Door de geborstelde structuur heeft de Elegance een matte natuurlijke uitstraling.

Massief composiet in 5 kleuren:

Dark classic brown

Oak

Antracite dark grey

Stone grey

Almond brown

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding:
€ 13,25 per strekkende meter ( € 88,30 / m² )

In één keer alle materialen bestellen? Voor € 106,75 – per m2 heeft u een vlonder totaalpakket inclusief onderbalken, clips en schroeven.

Proefmonster Elegance massief

Ervaar zelf de kwaliteit van onze vlonderplanken met de proefmonster-pakket, bestel ze om de kleuren of met elkaar te kunnen vergelijken.

EENVOUDIG TE LEGGEN

De vlonderplanken zijn door middel van clips eenvoudig te bevestigen op de onderliggers. Bekijk onze leginstructies voor de montage-voorschriften.