Ecoshield Co-Extrusion met 6 tunnels

 Een nieuwe ontwikkeling wat betreft composiet materialen is het Co-Extrusion proces. Hier wordt een volledige kunststof laag om de kern van de plank aangebracht. Deze laag biedt bescherming tegen weersinvloeden, UV-licht en vlekken. Onze Ecoshield holle plank heeft 6 tunnels. Dit maakt het sterker dan composiet met 4 kamers maar is voordeliger dan massief composiet.

Leverbaar in planken van 300 cm en 400 cm – Dikte: 2,2 cm – Breedte: 13,8 cm (+ naad van 0,5 cm)

Ecoshield Co-Extrusion

De Ecoshield vlonderplanken hebben een volledige kunststof laag om de kern van de plank, waardoor deze beter bestand zijn tegen weersinvloeden. De vlonderplanken met de volledige kunststoflaag zijn eenvoudig te reinigen. De 3D houtnerfstructuur geeft deze plank een natuurlijke uitstraling.

De vlonderplanken zijn door middel van clips eenvoudig te bevestigen op de onderliggers. Bekijk onze leginstructies voor de montage-voorschriften.

 

Verkrijgbaar in 2 kleuren:

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding:
€ 8,50 per strekkende meter ( € 59,50 / m² )

In één keer alle materialen bestellen? Voor € 77,95 – per m2 heeft u een vlonder totaalpakket inclusief onderbalken, clips en schroeven.

Toebehoren:

Plinten
Accessoires
Onderliggers

Proefmonster Ecoshield vlonderplanken

Ervaar zelf de kwaliteit van onze vlonderplanken met de proefmonster-pakket, bestel ze om de kleuren of met elkaar te kunnen vergelijken.

EENVOUDIG TE LEGGEN

De vlonderplanken zijn door middel van clips eenvoudig te bevestigen op de onderliggers. Bekijk onze leginstructies voor de montage-voorschriften.