MASSIEVE VLONDERPLANKEN MET HOUTNERF (MEERKLEURIG)

De Elegance meerkleurige vlonderplanken zijn samengesteld uit verschillende kleuren kunststof pallets. De kleurschakeringen die hierdoor ontstaan geven de plank samen met de fraaie 3D houtnerf structuur een uiterlijk wat niet te onderscheiden is van echt hout.

Vraag een proefmonsterpakket aan, en zie met eigen ogen hoe mooi deze plank is. Of kom de Elegance meerkleurige vlonderplanken bekijken in onze showroom.

Leverbaar in planken van 300 cm en 400 cm – Dikte: 2,1 cm – Breedte: 14,5 cm (+ naad van 0,5 cm)

Meerkleurig composiet in 5 kleuren:

Taupe brownish grey

Dark classic brown

Ibiza Beach

Stone grey

Oak

Kleurverandering

Vlonderplanken met een houtnerf hebben een 3D structuur. Na enige tijd buiten gelegen te hebben worden deze planken matter en krijgen deze een natuurlijkere uitstraling.

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding:
€ 14,75 per strekkende meter ( € 98,25 / m² )

In één keer alle materialen bestellen? Voor € 116,75 – per m2 heeft u een vlonder totaalpakket inclusief onderbalken, clips en schroeven.

toebehoren:

Plinten
Accessoires
Onderliggers

Proefmonster Elegance meerkleurig houtnerf

Ervaar zelf de kwaliteit van onze vlonderplanken met de proefmonster-pakket, bestel ze om de kleuren of met elkaar te kunnen vergelijken.

EENVOUDIG TE LEGGEN

De vlonderplanken zijn door middel van clips eenvoudig te bevestigen op de onderliggers. Bekijk onze leginstructies voor de montage-voorschriften.